JEDNOU TO STĚHOVÁNÍM KONEČNĚ SKONČÍ
Anotace: ..tuhle jsem před týdnem objevila..když jsem po roce znovu otevřela biografii Patti Smith..doplnila o název a ZÁVĚR, který jsem získala ČASEM...
„A já pořád čekám. Už 15 let Už si připadám jako vězeň.“
(úryvek bůh ví odkud)
Pocit jako když vyprazdňuješ hotelový pokoj
po dovolené…
A šlus.
Konec. Lhůta vypršela.
Již na nohách, vystřízlivělí
obutí a namalovaní,
rozvážní
balíme poslední zbytky.
Rozhodní a rozhodnutí
(skoro až nuceni) místo co nejdřív opustit.
Až se skoro na to těšíme
lačni nových zítřků.
Přec…
zdrženlivě (ne)nápadně dáváme si načas
zdržujem se a zadržujem
dávno odplynuté –
V nových botách nervózně přešlapujem
před námi´možnost´
otevřenost slova Svět…
Slzy v očích
při pohledu zpět –
. . .
/A věz,
že jednou to stěhováním
konečně
´skutečně´
skončí – /
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: TERezicKA, cevert, Lukáš Rymeš, Romana Šamanka Ladyloba, SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)