Opuštěna...
Anotace: (3.10.08) tvořeno ten samý večer jako předchozí dílo...samota, smutek...
Ležím a přemýšlím,
se slzou na líci,
snažím se překonat
ten pocit mučící.
Samota a zoufalství
-to je asi můj osud v tomto světě,
jak vyjádřit a shrnout
mou bolest v jedné větě?
Beze slov, mlčky
polykat slzy,
chtěla bych umřít?
NE, vždyť je brzy!
Přečteno 238x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, BARBYE, Caracol, JR, Maro Deives, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)