Samotná
Dotýkají se mně !
Ty domněnky ostatních,
špatné hodnocení,
ukazování si prstem
a unáhlená závěry..
Proč chováte se takhle?
Když mě neznáte,
jen okraově, cípkem oka,
zachytili jste skořápku
její svit..
Tak přestaňte !
Nechte si své soudy,
své pomluvy a názory..
Já sama umím žít,
bez vašich slov a pohlazení..
Tak stačí ..
Nechte mě žít ! samotnou..
Přečteno 303x
Tipy 14
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, excited, 6thSun, cevert, carodejka, sondulacek, WAYWARD, Bíša, Káňátko
Komentáře (2)
Komentujících (2)