Jakoby...
Anotace: potichu vyprávěná.
Nějak jsem ztichla
sama od sebe
pro sebe
pro…
Asi proto,
aby bylo slyšet jiné lidi.
Sama v sobě
potichu jsem
zvláštně tak,klidně,
až se tomu divím
Ztišila jsem se,
ale beze smutku,
bez pocitu osamění
A zdá se mi,
snad,
že věci kolem
barvy mají po setmění
Vypadá to jakoby,
čaroděj život
kouzlo vyslovil
Jakoby…
i ticho někdy napoví…
Přečteno 299x
Tipy 27
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, WhiteSkull, Holis, Manon.H, Selča, labuť, Levandule, sondulacek, G.P., enigman, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)