Princeznám
Anotace: ...a která nebyla princeznou....
Princezny,
jenž namáčejí své bílé zatuchlé prstíky
do porcelánových misek s jogurtem
a pak je svůdně strkají nemožným milencům do úst
a rozmazávají jim ho po obličeji
Pouhé snění o lásce...
hledají ji v dolíčcích ve tvářích svých snoubenců
a zapomínají na jejich ruce pod načechranou sukní
a vzrušené ano
když ony šeptaly ne
Stmívá se a úsměvy tuhnou na cosi děsivého, umělého..
To krásno zůstalo uvězněno mezi usmívající se a zády které nechtějí žít pod bílou plachtou
Ztrazilas kus duše
pro nevstřícná hlas oplzlého muže
z Tobě dobře známého pajzlu z okraje města
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: Kávový Poutník, mauvais-ange, d.i.z.z.y
Komentáře (1)
Komentujících (1)