Citim z ni smutek, melanchonii, smireni..? je to smutna basenka,ale povedla se ti, jsou tam pekne obraty a ctu si mezi radky... s tou posledni otazkou ti nejspis nepomohu,ale preji ti, aby to dopadlo tak, jak ty chces a touzis ;)
14.10.2008 20:20:00 | saddova
Básenka se mi dobře četla, je hodně myšlenková a pocitová. Věřím, že vrátí... ST! za obsah.
14.10.2008 06:36:00 | NikitaNikaT.
bez tiku na oku
pevnější stisk
víc barev sudoku
odvážný risk
:-) díky za koment...
13.10.2008 22:31:00 | Verena