Fikce?
Mušelínem nočního mžení
Šla jsem blíž
..a potkala tebe..
Kdo jsem
A mám vůbec právo
Roztančit vlasy ve tvém dechu
Pohladit skráně
Téměř bez doteku
Nad vyzlaceným polem
Podobat se barevné škále
A skrze měsíc třpytivý
Rozkrást krásu
Po špičkách
..či snad jen..
Zašeptala tma
Ve šlépějích bosých
A blankyt snu upustila
Přečteno 271x
Tipy 24
Poslední tipující: Šerpík 1, vodnař, Holis, 6thSun, Levandule, WAYWARD, Bíša, Lota, Psavec, j.c., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)