Sivá odrazka
Světlo nezachrání
Jen pokud
Nevyjde vstříc
Měsíci, samozřejmě:)
06.12.2018 16:05:34 | clafoutis
máš usměrněnou energii v sobě, blahopřeju. :) dílko jemné, vtipné, citlivě vyvážené, moc pěkné, stejně jako spousta dalších tvých uveřejněných... ;)
09.11.2013 16:15:31 | secular
Já mám vždycky neodolatelnou chuť, popadnout všechny tyhle malé velké děti, namazat jim lívance pořádnou vrstvou marmelády a hlavně, věnovat jim ČAS.
15.10.2008 11:00:00 | Iva Borecká
ake lahke je domysliet si smutok tam, kde je mozno len obycajna lahostajnost k svetu.
Ja viem, o tom su basne, o pocitoch, ktore su v nas...
Nebud smutna, moja...
14.10.2008 08:59:00 | maranika
Podzemkou jezdím zřídka kdy, téměř vůbec. Ale když už jedu, dalo by se o tem napsat a snad podobně, jako ty.
14.10.2008 07:38:00 | NikitaNikaT.