o smíchu z hlubin nitra...
Anotace: ... probublávaní vzpomínek na víkendový nářez ...
Stála uprostřed
za bohyni i matku
a ze všech stran
křičeli synové a dcery
Slyšela všemi smysly
jejich bolest i pláč
A i když snad již
po stý pochopila
proč musí být i utrpení,
stejně v duchu
vysílala vzhůru:
„Proč?!“
Pak hledala způsob
jak mohla by pomoct
a bylo by to v souladu,
zkoušela se svým dechem spojit
odříkala mantry,
i tichý zpěv zněl,
pak modlila se
k sílám světla
bych pomohly i skrze ní
A pak to přišlo ..
z hlubin nitra...
náhlá vlna -
smích dravější povodně
zaburácel z plna hrdla
kdo nezažil,
přišel o hodně
smích, co viděl,
co je za vším,
smích, co lítal nad věcí
smích co nahlídl
i za to, co je za vším
a toužil všem jen trochu pomoci
Přečteno 361x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Squat_the_world, čertíček, Iva Borecká, Noc17, piťura, Simísek, Holis, Severka, maena, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)