Pro maminku
Není to tak dlouho,
Co naposled slyšela jsem tvůj hlas.
Není to tak dlouho,
Co ještě nechtěla jsem vrátit čas.
Teď už tady nejsi,
Byla, nejsi, nebudeš,
Co já s tím teď nadělám,
Svět se nikdy nezmění, i když strašně chceš.
Možná tohle nutné zlo,
Které k tobě přišlo,
Pomohlo ti od nemoci,
Která tebe měla v moci.
Byla, nejsi, nebudeš,
Vzala si tě v noci,
Byla, nejsi, nebudeš
A svět se stále točí…
Byla, nejsi, nebudeš
A mě strašně mrzí,
Kdy jsem ti ublížila,
Na tebe milá nebyla.
Lítost pozdní není k čemu,
Lítost pozdní nemá cenu,
Snad věděla jsi v hloubi duše,
Že pro mě jsi vším,
Moje duše….
Mám tě ráda a nic to nemůže změnit!!!
Přečteno 745x
Tipy 7
Poslední tipující: Megalo'R, sondulacek, Caracol, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)