V tom spěchu možná dobře, že si nestačíme uvědomovat, jak rychle život utíká, ale běda, když se na chvíli zastavíme, potom ten šok rozdýchat ...
18.10.2008 15:58:00 | jita.1965
S tím digitálním ukazatelem, jak slábne... to se mi líbí! Běh času se při tom však bohužel ani o vteřinu nezpomalí.
14.10.2008 08:39:00 | poustevník Jirka
Kdysi dávno lidé měřili čas západem a východem slunka, příbojem a odlivem oceánů a sedláci zaráželi kůl do země a dívali se kam padá stín. Myslím, že čas takto plynul jinak...
14.10.2008 06:37:00 | Iva Borecká