Po ránu
Anotace: taková ptákovina
po ránu
znovu v tom
samém rámu
hodiny hlásí
stejné časy
mi bavíme se
o počasí
pomalu i rychle
člověk na všechno
si zvykne
a není nad jistoty
požívat stejný
den po stý
a čas plyne
zprvu pomalu a líně
až na konec zjistíš
že život
je jen chvíle
Přečteno 224x
Tipy 7
Poslední tipující: maliska, janewe, igniss, sondulacek, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)