Čekání
Na nádraží slzy tekou,
nejedou-li ti dva spolu,
prázdné dny se týdny vlekou,
střecha věží padá dolů.
Hodiny však nestaví se,
minutou jsou k sobě blíž.
Neplakejte,vždyť je jisté,
že naplní se o čem sníš.
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: denebrin
Komentáře (0)