Modlitba
Do dáli klikatí se cestička
cestička lemovaná stromy
pod nohou zapraskala větvička
blýská se
je slyšet hromy
déšť spustil se z oblohy
skrápí potichounce okolí
vysoké horské polohy
kde nohy už nebolí
u země chuchvalce páry
co připomíná blata
ty tam jsou všechny sváry
zde je má země svatá
přišel jsem položit kamínek
malý a placatý kámen
abych zde uchoval vzpomínek
...amen
Přečteno 267x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, danav, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, igniss, labuť, WAYWARD, Marfuša, sondulacek
Komentáře (5)
Komentujících (5)