Schován v mlze
V závoji bílých mraků
sahajících k zemi
stojím v moři máku
prociťuji vjemy
v klesající mlze
vzduch nasycený vůní
podoben stékající slze
přidávám se k tůni
tisíce pocitů v jediné chvíli
a duše najednou čistá
cítím se, jako bych urazil míli
a při tom se nehnul z místa
překvapen, neschopen slova
unášen tokem řeky fantazie
rád bych to prožíval znova
všechno je vším a žije.
Přečteno 254x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Churry, Kristine Clary-Aldringen, igniss, labuť, WAYWARD, Marfuša, sondulacek
Komentáře (4)
Komentujících (4)