Anotace: být či nebýt?
Spal mosty se špatnými vzpomínkami, ale vyřešenými věcmi... víš..., pač ono pak nepomůže ani to spálení mostů a pak, ač děláme, co děláme, on se nám to má tendenci vracet, bo připomínat...
17.10.2008 08:32:00 | NikitaNikaT.
Ono je někdy lepší se moc do zrcadla nekoukat,to člověk někdy zahlédne i to co nemusí...
Ale básnička je moc pěkná.
14.10.2008 13:36:00 | Květka Š.