temno
temná duše má
právě teď procitá
z hlubin se vynoříc
útočí kdoví proč na měsíc
jaké činy uzrají
vznikajíc potají
čím překvapí lidi
aniž se stydí
to nevím sám
trošku se obávám
co sídlí ve mě
z dračího sémě
zda-li pak s ďáblem
vrátím se pod zem
nebo zlo překonám
dobré skutky vykonám
hodiny běžíc pozpátku
od cíle k počátku
počítají vteřiny
k svět se vnoří do zimy
pokud něco se nestane
temno příležitost dostane
ukázat světu sílu svou
srazit ho do kolenou
snažme se tmě jako v ranci
nedat ani malou šanci
otevřme svá srdce
roztáhněme ruce
... a láska vstoupí mezi nás ...
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, sondulacek
Komentáře (2)
Komentujících (2)