Pozvánka..
Jsem..
.. archeopteryx jurassicus
prý mám miliony let plus - mínus
po třech drápkách na perutích
a po třech na běhách žlutých
v tomhle kvádru převlečený
hledat budu další členy
do hejna pro strmé lety
nabídka má líbí se Ti?
zkus si stájl pterodaktyla
abys platná v hejnu byla
v seznamu si dělám čárku
čekám na Tě v Jurském parku
Přečteno 315x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., LucQa, Holis, Psavec, Simísek, fialová, enigman, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (4)
Komentujících (4)