Actafool, trojkou ses trefil - ty první dvě nejsou mimo ale není to to co sem myslela já... :o)
16.10.2008 13:13:00 | hanele m.
řekl bych že jednička je chvíle kdy nás ovane pozitivní stránka věci a nám se zdá že dokážeme vše. chvíle kdy se nám zdá že jsme středem vesmíru bez jakékoli povýšennosti nebo arogance. A pomůže nám to mnohdy víc než plný talíř:-)
dvojka bych řekl že je chvíle kdy prostě věříme v cokoli co nám ostatní vymlouvají, i přesto že "stojíme mezi dveřmi":-)
a trojka? trojka bych řekl že je to naše malé pravé já, které si strážíme jako oko v hlavě protože v dnešním světě pro něj vlastně neni místo..
16.10.2008 12:21:00 | Actafool
Mezispánky by snad mohly být sny, touhy, přání. V mezidveří možná věříš v to, u čeho si nechceš připustit, že by mohlo být i jinak, tedy hůř. Mezistění je možná uvnitř člověka, tajný kousek nitra, který zůstává ostatním skryt, možná u někoho i domov, kam nikoho nepustí... Nevím, třeba je to všechno jinak, v každém případě jsi napsala zajímavé, pěkné, zvláštní dílko.
15.10.2008 00:09:00 | Tygropes
absolutně netuším co to je. Četl jsem to pětkrát. Nemáš nápovědu? Ale je to pěkné...
14.10.2008 21:43:00 | piťura
Jistá si tedy nejsem a hodněkrát se budu ještě pídit...to mezistění, nemá blízko srdci?
14.10.2008 20:02:00 | Dota Slunská