Polibky
Rozespalé slunce vstalo,
paprskem svým peřinu,
pohyby letmými sňalo,
to netrvalo vteřinu.
Svědkem bylo události,
jako dříve mnohokrát,
nalepené lícní kosti,
začínaly pisně hrát.
I bez textu rozumělo,
co písnička znamená,
co dvě mysli otupělo,
polibkami zmámená.
Doprovod motýlí vánek,
já a ty i nik jiný,
stojí čas a nastal spánek,
tak nádherně nevinný.
Rety v retu v stejném dechu,
myšlenky svázané tmou,
není vidu,není slechu,
složité se stalo hrou.
Rozesmáté slunce hřálo
dvě srdce,jež netuší,
že jim tajně štěstí přálo,
nechť je nikdo neruší.
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, zzlatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)