Nevím
Anotace: nevim prostě....
Neznám, kde vítr vstává
nevím ani, kam chodí spát
nevím co tobě v noci se zdává
nevím, jak to s tebou hrát...
Nevím kudy slunce bloudí
a kde duha začíná
nevím proč mě všichni soudí
proč se mi pěst zatíná...
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: ZUZ271, mkinka, llimi
Komentáře (1)
Komentujících (1)