Pohyby
Anotace: Bohužel se to stává :-(
(Disharmonie pohybů
na železném lůžku.)
Mávnutí křídel
...upocený vzduch
opeřeným poslem
zdaleka,
opeřeným tvorem
odnikud?
Ze tmy.
/Orchestr bez nástrojů
tanec baletky
v kanadách
před prázdným hledištěm.
Poslední pokus
zaujmout./
Zobákem vytepat
baladu do okenic.
/Tóny z prstů tiché s křížky
pavučinou řasy svázané.
Pirueta skočená tak plaše
tak jemně
tak křivě./
Pařáty bez drápů
pošlapat naději.
-Baletní číslo s jemností chilli.-
Pařáty křivými
ukopat štěstí,
zobákem vysklíti
okno tvé rodiny.
-Baletní představení s těžkými okovy.-
Konec představení
bez potlesku.
.
.
.
Černý čáp vznáší se na nebi
-dětský pláč?
tichá fis-moll.
*disharmonie na nemocniční posteli*
To se stává
Přečteno 326x
Tipy 13
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, RustyHalloes, Karmínka, Jiparo, Kassiela, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)