Co je to tradice

Co je to tradice

Anotace: není co dodat

Tak jako tulipány na západě kvetou,
tak na severu ovčí svetry pletou.
Tak jako v Alpách čokoláda voní,
tak se u nás krokodýlí slzy roní.
Co je toho příčinou?
Co se děje v srdci Evropy?
Holenku, spolupráce s Čínou
a tvrdou cenou ropy!
Všechno už tu zkrachovalo,
už jen málo se tu zachovalo
z tradičního věhlasu.
A co zlaté ČESKÉ ručičky?
Nahradí je chlupaté PERSKÉ kočičky.

(Tradiční Škodovka - Německo)
(Tradiční pivovar z Plzně - Polsko)
(Tradiční sklo, porcelán, keramika - Čína)
(Tradiční textil - Čína)
(Tradiční dřevěné tužky - Čína)
no a teď k nim přibudou i SOLO sirky a co dál?...
Autor Justina, 15.10.2008
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Štěpina G, denebrin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je mi z toho smutno...

31.10.2008 13:20:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí