Zrození krásy
Anotace: Krása je v každém člověku a rodí se stále dokola
Vnímání krásy,
je jako vítr,
jako rozpuštěné vlasy,
které lemují cestu spásy.
Zrození krásy,
je každou hodinu, minutu,
v každém z nás je asi,
tak krásně světlé, jak obilné klasy.
Kdo chtěl by krásu dát,
nesmí dlouho čekat,
měl by se hodně smát
a své duši vděčně zazpívat.
Kde jsou ty krásné dny,
který je první a který poslední?
Kde jsou ty nebeské sny
a kde nádherná ta zjevení?
Komentáře (0)