teda, ty nejenom umíš navigovat n aicq, při vkládáni foteček, ale umíš i báječně psát:o) Tahle se mi líbí moc. myslím, že bys ji měl na srazu přečíst:o) budu tě hypnotizovat očima, abys přednášel a nežbleptal.o)
03.09.2005 15:36:00 | Sunny
Pěkně rejpavá..jenže co je nejhorší, že v ní je pravda..Proč dávat, když dá se brát...to je některých lidí dokonce heslo..
03.09.2005 13:30:00 | makretka
hernaj chlape..líběj se mi obě!!
mám moc ráda básně tohoto typu!!
tleskám ti!!
03.09.2005 09:42:00 | šuměnka