A třeba budete spolu. Asi není nic platné, když Ti to napíšu, protože v těchto chvílích člověk neslyší nic jiného než svůj vlastní smutek a tu podivnou nostalgii či co... ale "ze všeho nejdůležitější je nepřestat doufat"
Tak hlavu vzhůru a vše bude OK, uvidíš
17.10.2008 19:04:00 | katerina.johana