Poslední den
Anotace: o tom se dá těžko říct víc
smutně bere za kliku u dveří
snad v návrat domů už nevěří
prý odtud už není cesty zpět
už dávno pryč jsou ty časy
kdy míval husté černé vlasy
a u nohou mu ležel celý svět
taď leží sám ve špitále
snad přesto doufá stále
že všechno je jen zlý sen
on sám už dýchá jen steží
však čas tak rychle běží
čeká na svůj poslední den
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Karmínka, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)