Myslím Šuměnko, že pokud tě nějaká bolest někdy navštíví, máš kolem několik úžasných sluníček a oni zase mají tebe. Když jsme milováni či milujem, takové nepodstatné věci jako slzičky a troška bolesti nemají šanci. Víš, bez bolesti by ani štěstí nebylo:o)
03.09.2005 15:33:00 | Sunny
Ještě douška: Znáš (když homáš ráda) Baudelairovu (a Nezvalovu)slavnou báseň?
Má drahá svlečená mich chtěla vyhovět.
Jen v špercích zvonících se položila líně
a tato skvělá zbroj jí dala tentýž vzhled
jak ve svých šťastných dnech má maurská otrokyně...
03.09.2005 09:56:00 | pla-ton
Ahoj, rád tě slyším! Ó jak jsi činorodá hned po ránu. Nedivím se, když tě rozkuráží taková fúrie. Nějak mi vrtá hlavou, kde byl při tom tvůj muž. Byl-li tam, při tom jak jsi dělala dračici, mohlo se mu to i líbit. Něco, sám jsa chlapem, o tom vím.(Jinak tě nenápadně upozorňuji na pleonasmus spojení (ranní svítání)
03.09.2005 09:49:00 | pla-ton