Po vernisáži
Anotace: Tentokrát to bylo vopravdu hustý...
Znuděný ksichty žvýkající mušle
a chobotničky a kaviár z Ruska
Zapíjejí to všemožnejma sračkama
a pak nenápadně krkají do mojí dlaně
Úplně cizí ksicht se na mně podívá
a smrkne jak jsem úchvatnej výtvarník
Ucpu si nos řapíkatým celerem
a do pusy si nacpu celou limetu
Hlavu ozdobím hroznem červenýho vína
a kolem krku si omotám vaše kecy
Na těch se pak budu houpat
na věčné časy
a nikdy
jinak!
Přečteno 324x
Tipy 14
Poslední tipující: Churry, Psavec, Holis, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, Noc17, igniss, Romana Šamanka Ladyloba, MishaX, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (6)
Komentujících (5)