Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=zu4ZtRHIv8Y&feature=related
Nazval bych to jménem toho člověka. Asi zbytečný říkat, že to je pravda, moc hezký :), si šikulka.
09.11.2008 11:07:00 | Herbert Dalloway
... a mávnutí křídel motýlích nad Amazonskými pralesy, může způsobit orkán, který smete z mapy světa celou Evropu ...
25.10.2008 09:17:00 | Zweiblumen
... a mávnutí křídel motýlích nad Amazonskými pralesy, může způsobit orkán, který smete z mapy světa celou Evropu ...
25.10.2008 09:17:00 | Zweiblumen
Pravdivé. Pro lepší rytmus bych v posledním verši vypustila "stačí". Nebude sice vidět a slyšet, ale ucítí ho tam každý:)
15.10.2008 18:57:00 | Dota Slunská