Sen..
Pred chvíľou bol som na Evereste
bez Teba stratený na polceste
ak by som navždy na štíte pristál
uprel na Mesiac zrak ako krištáľ
od mrazu znehybnel a na kosť stuhol
miesto pier z omrzlín čiernych sťa uhoľ
vydýchol posledné teplo, čo mal som
zašepkal sám sebe nečujným hlasom
poslednú báseň, čo nemá už konca
spustil ju s lavínou z vrcholu kopca..
našťastie sen to bol pomerne krátky
nezamrzol som a vrátil sa spiatky
poradíš, čo má mi v noci sa snívať?
(na streche sveta sa nechcem zabývať)
Přečteno 372x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., LucQa, teranosaur, Psavec, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)