Já vlastníma očima
Anotace: anotace nezbytná
Jsem naivní baletka,
co si tak kráčí světem,
věříc na lásku a spravedlnost.
S morfiem jde všechno líp, viď, Michaili?
Sedmikrásky umřely, stejně jako všechno, co na podzim umřít má. Nenávidím jaro.
Jsem schizofrenik s obráceným pořadím vnímání času a prostoru.
Fyzik na méně prvou, jdoucí proti všem.
Chodící paradox...
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: F.i.L
Komentáře (1)
Komentujících (1)