dnešní den...
slunečné nebe,
tak modré jako blankytné moře,
vidím tebe,
myšlenko má snivá...
zářivé slunce,
tak žluté jako zralá hruška,
sním o tobě,
tak to někdy bývá...
chladivý vítr,
tak bláznivý jako motýlí křídla,
chci tě,
myšlenko milá...
takový je dnešní den...
Komentáře (7)
Komentujících (7)