Zmatek
Anotace: Cítíš v sobě zmatek,jen prázdnota, nevíš jak dál V očích smutek,žádný plamínek co by v nich hrál...
Nemůžeš se se sebou srovnat
Slzy už tě začínají unavovat
Třesoucí se hlas nemůžeš poznat
Když jsi sama cítíš to
Jak tvým tělem prostupuje
Když se na sebe koukneš vidíš ho
Čím dál naléhavější
Zákeřný a nemilosrdný
Smutek na tebe uléhající
Nevíš co se to děje
Chceš vrátit čas na zpět
Zdá se, že každý se ti směje
A ty jsi dál sama se svou bolestí
Chceš to všechno ukončit
Skrz výčitky došla jsi až na scestí....
...Jak se rozhodneš?
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Holis, Bíša, Yukki, Ulri, Alasea
Komentáře (2)
Komentujících (2)