Co je a není
Anotace: trocha filozofie
Je Štěstí nebo štěstí
A Osud nebo osud
Rozhodují zda dostanu pěstí
Tohle nevím dosud
Říkává se že Náhoda
Je blbec a Osud vůl
Zeptejte se celého národa
Neshodne se vám jich ani půl
Uvažte: je naše Země placka
Je a nebo není
A co ten bůh nahoře spacká
Ne křesťanský, ten to není
Jsem ateista nebo snad
Uctívám boha který
Vyjma můj malý hrad
Nikde jinde není
Každý den nahradí noci dómy
Co všechno se ještě mění
A uvažte jestli šumí stromy
Když v lese nikdo není
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Martas1985, Bíša, Edmond Kadad, strašidýlko-střapatý, Faileen
Komentáře (4)
Komentujících (4)