TĚLOVÁ

TĚLOVÁ

Anotace: ...

jsem jenom malíř portrétů
v barvách se nikdy nepletu
ale nevím jaká je tělová

žlutá černá a bronzová
hnědá a porcelánová
prostě jen každej jinou kůži má

vyměním barvy na chvíli
černí budou hrát za bílí
a žlutí budou na čas zrzaví

vyměním barvy na kůži
vyléčím jizvy na duši
zlá ješitnost se uzdraví

nic nezměním jsem jenom malíř
jsem chudej malíř portrétů
na mostě sedím nemám halíř
stojan štětce a paletu

to jsi ty jenom ty
a tvoje barva je jen tělová
to jsi ty jenom ty
výměna barev se dnes nekoná

jsem chudej malíř portrétů
buranů i dam v korzetu
vidím co lidí černou duši má

tělová má sto odstínů
duše ukrývá do stínu
přd mým štětcem je neschová
Autor Elisha, 15.10.2008
Přečteno 380x
Tipy 16
Poslední tipující: Javavia, Tanzania, BArBArKO, Holis, J.Švihovský, NikitaNikaT., Caracol, jedam, csieksbo, blue, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (18x)

Komentáře
líbí

nádhera sama.Početla jsem si.ST

04.06.2009 13:37:00 | Tanzania

líbí

vybavila se mi píseň Malíř od Sagiho ;-) hezká básenka

03.11.2008 21:31:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel