Anotace: Proč?... Proč ne?...
Nesouhlasím, ne každý přeci musí k¨zákonitě pochopit, co jsi chtěla vypsat, a co jsi prožívala, ne? :) Líbí se mi hlavně ta část s přítelem a miminkem :)
24.10.2008 12:54:00 | Puck
že "skládáš básničku" je nabíledni.. netvoříš.. skládáš.. jak skládanku, které některé díly přesně nesedí.. ale protože chceš básničku, tak je tam našroubuješ..
16.10.2008 22:58:00 | fialová