aby čas mi nevypršel
Anotace: takové plácání do větru...
posedět v atmosféře
kavárenských stolů
pozorovat dým cigaret
jak se vine k stropu
sledovat zavřené dveře
tajemné vinárny
ještě nechce se domů
ještě chtěl bych posedět
venku álej stromů
jestli mě pak dovede
tam kam měl bych se vrátit
tam kam jednou se skutečně vrátím
tam kde se nemohu ztratit
tam odkud jsem nikdy neodešel
tak se pomalu zvedám
aby čas mi nevypršel
nedošel
se neztratil
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)