...z části nesouhlas s Filosof,dílko je kompletní.Autor řekl vše potřebné,zbytek se nachází ve vnímání čtenáře.
Do přírody ale choď :-) ST
17.10.2008 10:21:00 | WAYWARD
Pěkné přirovnání k ostrým obsidiánům, jež si ohlazují hrany. Dobrá!
17.10.2008 08:39:00 | Dota Slunská
Není špatná, ale rozhodně jí ještě něco schází v porovnání s dvěma dalšími, co jsem od tebe četla...jestli můžu radit, přečti si pár básní, citátů, choď do přírody, vnímej srdce lidí...cokoliv- třeba to podnítí ještě větší část tvé fantazie a naše oči potěšíš dalšími verši:-)
16.10.2008 15:44:00 | Filosof