Anotace: Každý se občas opálí, spálí či napálí. Takový je život.
Nadnesená a ľhučká,je mi to blízke,nemusí sa predsa vždy písat iba z hlbokej priepasti beznádeje ako si tu asi niektorí myslia.
16.10.2008 20:19:00 | krevetka
Nadnesená a ľahučká,je mi to blízke,nemusí sa predsa vždy písat iba z hlbokej priepasti beznádeje ako si tu asi niektorí myslia.
16.10.2008 20:19:00 | krevetka