Anotace: ...
Můj dojem je tak silný, že ho nemohu vyjádřit slovně. Je v tom údiv i obdiv, "div" na mnohokrát.
Posílám i Tobě své komentáře, co jsem napsal u tanicky a makretky. Neskákat! Svět by byl chudší, i když si asi myslíte, že by mu to už bylo jedno. Ne celému.
04.09.2005 16:02:00 | Hary_nš
Je to velmi vyzrálé a dobré. Fakt dobré. Překvapilo mě to, i když vím že píšeš dobře, tohle je ještě hodně nad.
03.09.2005 21:24:00 | risik
vystihuje můj dnešní pocit dávám 100, proto že je pravdivá a opravdu pěkně napsaná.
03.09.2005 20:46:00 | Kubino 2
Teeeda Baruš...něco takovýho čtu poprvé..je to dost zvláštní ale v dobrém slova smyslu..Zajímavé a je v tom toho řečeno tolik...Povedlo se ti to, fakt super!!!:)
03.09.2005 17:26:00 | makretka