Zhroucení
Tlumený lampy svit,
kam člověk sám má jít?
Ústa plná vína
stín se stínem se míhá
osoba v koutě leží, líná...
Tlumený lampy svit,
má z Vás někdo v duši klid?
Nohy se sami motají
všechno se dělá potají
lidé ať radši šeptají...
Tlumený lampy svit,
stačí jen jeden ruky kmit.
Lampa dál nesvítí, zhasíná
tělo s ehroutí, usíná
čí je to chyba, není má?...
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: sondulacek
Komentáře (0)