Taky jsem sa nějak chytla a hořím.. dodej plíz funkčnej hasící přístroj..
19.10.2008 11:11:00 | waterlily
Do dlaní spadené pírko já sbírám, ještě je horké, pomalu chladne... vše udělám, jak pravíš, pírko uschovám, věřím se trevíš, brzy se navrátíš...
17.10.2008 11:01:00 | NikitaNikaT.