Kvítek
Anotace: už sem to psala dávno... taková melancholie me chytla.. jako vždy.. nic veselýho asi psát neumim.. :D
Růže sama v koutku kvete,
jednou umřít musí,
Kdo o vraždu její se pokusí?!
Kvítek kvete, pak upadá
už není nic jak za mlada.
Před pár dny krásně kvetla,
teď už jenom zkomírá.
Komentáře (0)