Sebevědomá
Anotace: ...alespoň navenek, zkuste to taky někdy, stojí to docela za to
Narovnat záda, vypnout hruď,
dělej co chceš, klidně pruď,
teď nerozhází mě nikdo a nic,
vím teď, že je toho ve mě víc...
Barevnou pentli do vlasu,
konec jakýchkoliv pokusů,
úsměvy do světa rozdávat,
nikdy se s nikým nehádat.
Být prostě šťastná a veselá
tak jak jsem nikdy dřív nebyla
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: WAYWARD, Šerák, Psavec, Bíša, kleopatra.sedma, Churry, Gabriel - Sinóda
Komentáře (4)
Komentujících (4)