Tenkrát
Anotace: Ne zase tak dávno
Tenkrát na koberec pozval si mě soudce,
samozvaný Bůh,
on to byl však hrubián,
uvnitř něho dluh.
Tenkrát mi již slunce nečesalo vlasy,
rvali mi je soudci z milosti,
po hřebíkách chodili jsme bosi
a bičováni pro své přednosti.
Tenkrát měli jsme dost sil
a nedrželi proti žilám nůž,
překonali mnoho strmých chvil,
řka: Bylo a bude hůř.
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: fuu, Churry
Komentáře (0)