Tvář tvého Démona
Jsme jedovaté saně,
"tváře tvého démona, zdivočelé laně."
Jsme duše hodny síry,
"pekelné stvůry," zbaveni víry!
Jsme kapky krve na bílé řase,
hnisavý sval v syrovém mase.
Jsme touha zabít, touha ničit,
tvoje svědomí, "..nech nás vzklíčit!"
Na obloze v jedovaté záři,
soutok depresí, co ráno dýcháš na polštáři,
promění se v krásný den,
ve Smrti oko, tady jsem.
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)