BOUREC
Anotace: ...omlouvám se morušovým.
*
Bourec morušový a ty
ovíjejí tenkými vlákny
hedvábných lesků
svých potomků
zárodky přeměny
nevzhledného
v létavici
třepotavých křídel
rozlétlého hejna
krasavců dychtících
po páření jedinců
ulítlých svým
narcisizmem
za horizont
prostopášmosti plození
bez omezení
vlastního rozletu.
*
Přečteno 320x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hezule, Květka Š., Holis, Hannazka, poustevník Jirka, labuť, střelkyně1, 6thSun, Triffid Kolbe, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)