O naději...nebo spíš o beznaději...
Anotace: ...vystihuje momentální stav...
Pojď ke mně,
Nakreslím ti,
Jak vypadá naděje.
Je bílá, černá
Nebo v knize života
Ztracená do děje?
Kříčí
Z plných plic
Nebo jí vyřízli jazyk?
V hábitu
Žebráka
Se před ní musím plazit.
Čekat, až řekne
Pojď dál,
Dost dlouho
Za dveřmi jsi stál
Ale z jejích úst
Jen ticho
A chuť laciného vína,
Vážně jsem myslel,
Že naděje je jiná.
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: sondulacek, Mbonita, Jiparo
Komentáře (1)
Komentujících (1)