Anotace: Potkat někoho v rytířské zbroji, když se ráno šinete do práce, to člověku zvedne náladu :) Je to snad lepší než potkat kominíka.
Moc hezká. :-) Já chci taky potkat rytíře ve zbroji...Kde že to bylo? ;-)
17.10.2008 10:47:00 | Isobel
Kouzelné dílko, aj mě zahřálo, opravdu, není nic lepšího, v daný tento moment, než si přečíst, že někdo je rád, šťastný, bo jen veselý... děkuji. ST!
17.10.2008 07:44:00 | NikitaNikaT.